هشت ایده برای رنگ دیوار

هشت ایده برای رنگ دیوار

 تاثیر رنگ در فضای زندگی امروزه بر کسی پوشیده نیست. رنگ می تواند از نظر روانشناختی احساساتی را در انسان برانگیزاند که تجربه ی او در محیط را متفاوت می کند. در خصوص تاثیر و معنای رنگ در فضا می توانید این ویدئو را مشاهده کنید. در ادامه نیز به بررسی ایده هایی برای رنگ دیوار می پردازیم.

1-     رنگ بخشی از دیوار بر اساس مبلمان مقابل آن

در این حالت شما می توانید محدوده ی قرار گیری مبلمان منزل در مقابل دیوار را اندازه گیری و بر اساس آن رنگ کنید. دیوار پشت میز تحریر یکی از فضاهایی است که در صورت تلفیق با چند قفسه می تواند ترکیب زیبایی به شما عرضه کند. توجه داشته باشید که در صورت جابجایی مبلمان مقابل این دیوار ممکن است نمای دیوار دیگر جلوه سابق را نداشته باشد. زیرا این دیوار در ترکیب با آن مبلمان خاص طراحی شده است.

2-     رنگ دیوار به سبک منوکروم

منوکروم به معنی استفاده از تک رنگ و سایه های آن رنگ می باشد. در این حالت شما می توانید در صورتی که تمایل به تاکید بر بخش خاصی از دیوار دارید ( به عنوان مثال دیوار شومینه ) آن بخش را رنگ اصلی و پررنگ تر و سایر بخش ها را از تناژ ها ی دیگر همان رنگ استفاده کنید. در خصوص طراحی فضا به سبک منوکروم در ادامه بخوانید.

3-     طراحی در داخل یک فریم

این ایده به ویژه برای رنگ های تیره بسیار کاربردی می باشد. و به این صورت است که شما یک هندسه دلخواه (می تواند مستطیل، دایره و مربع و... باشد) را انتخاب کرده با چسب آنرا در دیوار مشخص کرده و داخل آنرا رنگ می کنید. در این حالت رنگ کل فضای شما را نمی گیرد و در عین حال دیوار شما را برجسته تر نشان می دهد.

4-     انتخاب یک دیوار خاص

از آنجایی که رنگ می توند تاثیر زیادی در بزرگتر و یا کوچکتر نشان دادن فضا داشته باشد. همچنین با توجه به اینکه کاربر فضا ممکن است از رنگ دیوار خسته و دلزده شود، یکی از راهکارهای مناسب انتخاب یک دیوار خاص در خانه برای رنگ کردن است. این دیوار اگر بین دو ستون یا داخل قابی باشد جلوه و زیبایی بیشتری خواهد داشت.

5-     رنگ دیوار بین خطوط

از دیگر ایده ها برای رنگ فضا طراحی بر اساس خطوط پیش فرض است. در این طرح شما می توانید با چسب کاغذی خطوطی متقاطع در دیوار ایجاد کنید و هندسه های ایجاد شده بین خطوط را رنگ کنید. وسپس چسب ها را از دیوار جدا کنید. در حالت دیگری می توانید به کمک اجرای سمنت دیوار را بخش بندی و طراحی کنید.

6-     تکنیک آبرنگ روی دیوار

از راهکارهایی که فضای شما را متفاوت می کند، استفاده از تکنیک آبرنگ است به این صورت که سایه روشنی از یک رنگ با ترکیبی از چند رنگ به صورت کم رنگ روی دیوار اعمال شود.

 

7-     نقاشی روی دیوار

یکی دیگر از تکنیک های رنگ دیوار کشیدن نقاشی رو دیوار است. شما می توانید از طرحی از پیش تعیین شده برای دیوار استفاده کنید و آنرا در دیوار نقاشی کنید. توجه داشته باشید که اگر طرح مورد نظر شما پر از نقش و رنگ و به اصطلاح شلوغ است مبلمان جلوی آن دیوار بسیار ساده و با جزئیات کم باشد. راهکاری دیگر برای کم کردن شلوغی فضا تقسیم افقی دیوار است طوری که نیمه پایین دیوار ساده بوده و ابزار و پروفیل داشته باشد. و نیمه بالایی آن نقاشی شده باشد.

8-     ایجاد بافت روی دیوار

دراین روش شما می توانید از ابزارهای زیادی برای ایجاد یک بافت در دیوار خود استفاده کنید. غلتک های بافت دار، نقاشی طوری که رد قلم باقی بماند، استفاده از اسفنج، تور پارچه ابزاری هستند که می توانید به کمک آنها در دیوار بافت ایجاد کنید.

نوشته شده در 1398-10-22 ایده بگیریم 2963
برچسب: رنگ،دیوار

کد QR

منو