7 نظم دهنده کاربردی در خانه

7 نظم دهنده کاربردی در خانه

در میان مبلمان و المان های متعددی که در چیدمان خانه به کار میروند، نظم دهنده ها نقشی بسیار کلیدی در چیدمان و مرتبی کل فضا دارند. این گروه از فرنیچر بسیار کاربردی بوده و اغلب برای کارهای روزمره که دائما تکرار می شوند اما کاربران فضا نسبت به آن بی توجه هستند به کار میروند. نظم دهنده ها می توانند در تمامی فضاها، داخل کشوها، روی دیوار و یا به صورت یک المان جدا در فضا قرار گیرند. در ادامه به معرفی 7 نظم دهنده کاربردی که می توان برای خانه به کاربرد می پردازیم.

1-      آویز کلید و وسایل

آویز کلید و وسایلی مانند نامه، لباس، عینک، گوشی مبایل در نزدیکی فضای ورودی منزل می تواند  وسیله ای بسیار کاربردی به ویژه در دوران پس از کرونا  باشد.

2-      جای چتر

در شهرهای بارانی از چتر به وفور استفاده می شود اما معمولا پس از ورود به منزل، فضا و وسیله ی خاصی برای نگه داری چتر تعبیه نشده است. سبد ها و محفظه های مخصوص چتر که از متریال های مختلفی چون حصیر، چوب، فلز و ... ساخته می شوند می تواند در فضای ورودی خانه بسیار کاربردی باشد.

3-      سبد ها

از جمله وسیله های کاربردی که تقریبا در هر فضایی در خانه اعم از سرویس بهداشتی ( برای نگه داری حوله ها) یا در نشیمن (برای نگه داری پتو و کوسن های اضافه) و یا در هر فضای دیگری به عنوان نظم دهنده می تواند استفاده شود، سبدها می باشند. سبد های حصیری برای دسته بندی اسباب بازی ها و حتی لباس های کودکان نیز می توانند بسیار کاربردی باشند.

4-      اتومان های محفظه دار

از دیگر وسایل کاربردی در خانه اتومان ها هستند که علاوه بر کاربرد نشیمن می توانند به عنوان میز نیز استفاده شوند. در صورتی که این اتومان ها محفظه دار بوده و باز شوند گزینه ی بسیار مناسبی برای جایگذاری وسایل خواهند بود. برای اطلاعات بیشتر در باره ی اتومان ها می توانید به ادامه مطلب رجوع کنید.

5-      تخته یا برد یادداشت

در زندگی پردغدغه ی امروز احتمال فراموشی بخشی از برنامه ها بسیار محتمل می باشد. داشتن یک تخته و برد برای یادداشت برنامه های روزانه و قرار گیری آن در جایی که بیشترین ارتباط بصری با آن برقرار شود، انتخابی سنجیده و مناسب خواهد بود.

 

6-      نظم دهنده دارو

اتفاق رایجی که در زمان نیاز به دارویی در منزل می افتد این است که اغلب نمی توان به راحتی و در زمان کم داروی مورد نیاز خود را در کشوی مخصوص دارو ها در میان تعداد زیادی قرص درهم پیدا کرد. لذا در این حالت توصیه می شود از نظم دهنده ها و ظروف و یا سبد هایی جداگانه برای داروها استفاده کرد و آنها را بر اساس نوع (مسکن،سرماخوردگی،ویتامین هاو...) دسته بندی و نام گذاری کرد.

7-      نظم دهنده سینی

سینی ها معمولا وسایلی به اصطلاح بلاتکلیف در آشپزخانه محسوب شده و اغلب جای مخصوصی نداشته و روی هم قرار میگیرند که این کار استفاده از آنها زا کمی سخت می کند. در طراحی برخی آشپزخانه ها نظم دهنده سینی نیز در داخل کابینت طراحی می شود. اما می توان این وسیله را به صوزت جداگانه نیز تهیه و از آن استفاده کرد.

 

همانطور که مشاهده کردید نظم دهنده ها می توانند کمک زیادی به بهبود فعالیت های روزمره ما که اغلب نسبت به آنها بی توجه هستیم داشته باشند. نظم دهنده های متعدد دیگری نظیر، نظم دهنده داخل کشو ها و کابینتها ( لوازم آرایش، جواهرات، لباس، در قابلمه و...) وجود دارد که می توان در جهت بهبود و تسریع فعالیت های روزانه از آن بهره برد.

نوشته شده در 1399-06-05 مبلمان و فرنیچر 2989

کد QR

منو